19 Şubat 2020 Çarşamba

Baskılı Poşet İmalatı Nasıl Gerçekleştirilir?

BASKILI POŞET KULLANIM ALANLARI NELERDİR?


Günümüzde birçok firma baskılı poşet kullanmaktadır ve baskılı poşet nedir sorusuna cevap aramaktadır. Baskılı poşetler market ve mağazaların ürünlerinin taşınması için ihtiyaç duyulan ambalaj malzemeleridir. Plastik poşetlerin yanı sıra karton poşet ve bez poşetler de kullanılmaktadır. Ancak uygun poşet fiyatları için en çok tercih edilenler plastik poşet türleridir.

Poşet Baskı Nedir?

Poşet imalatı baskılı poşet türüne halk arasında verilen isimdir. Tek renk veya çift renk seçenekleri ile poşet imalatı gerçekleştirilir. Baskılı poşetin üzerine logo, telefon numaraları, adresler ve sosyal medya hesapları gibi bilgiler girilmektedir. Böylece hem baskılı poşeti taşıyan kişi tarafından firmanın reklamı yapılmış olur, hemde yeni müşteriler bu poşetin üzerindeki baskı bilgileri ile firmaya ulaşabilir hale gelir. Ayrıca müşterinin satılan ürünü rahatça taşıyabilmesini sağlamış oluruz. Poşet baskı en önemli reklam unsurlarından biridir.


Baskılı Poşet Çeşitleri Nelerdir?

Baskılı poşetlerin birçok çeşidi bulunmaktadır. Bunlardan başlıcaları atlet poşet, el geçme poşet ve kulplu baskılı poşet olarak 3'e ayrılır. En çok kullanılan plastik poşetler atlet poşet ve el geçme poşetlerdir. Atlet poşet genellikle süpermarketler, fırınlar, tekstil firmalarıdır. El geçme poşetler genellikle mağaza poşeti olarak kullanılmaktadır. Mağaza poşeti ve market poşeti konularında uzman olan https://posetcimiz.com bu konuda iyi bir poşet fabrikasıdır.


Baskılı Poşetlerin Ebatları ve Şekilleri Nelerdir?

Baskılı poşet ebatları genel standartlara uygun gerçekleştirilmektedir. Örneğin orta boy bir mağaza poşeti 30 x 40, 40 x 50'dir ancak talep edilmesi halinde istenilen ebatlarda da üretim yapılabilir. Poşetlerin iç hacimlerinin genişletilebilmesi ve daha fazla ürün konulabilmesi için körük verilmesi gerekmektedir. Bu tür baskılı poşetlere körüklü toptan poşet adı verilmektedir. www.toptanposetci.com sitesinden bu konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.



Türkiye’nin Her Bölgesine Baskılı Poşet İmalatı

Türkiye’nin her bölgesine mağaza poşeti ve market poşeti üretimi yapan Ecopack Ambalaj https://ecoposet.com web adresi ile hizmet vermeye devam etmektedir. En uygun poşet fiyatları ile en kaliteli poşet baskı işlemleri gerçekleştiren firmamız plastik toptan poşet üretiminde Türkiye’nin önde gelen poşet fabrikası olmayı başarmıştır. Poşet imalatı konusunda uzman kadromuz ve yılların kazandırmış olduğu tecrübe ile toptan poşet imalatı gerçekleştirmeye devam etmekteyiz. Her il ve ilçeye baskılı poşet gönderiyor ve teslimat süresine sadık kalarak poşetlerimizin firmaya zamanında ulaşmasını sağlıyoruz. Her zaman stok kontrolü gerçekleştirerek müşterilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamasını sağlıyoruz. Daha detaylı bilgi almak için https://ecoposet.com web adresiniz ziyaret edebilirsiniz. Yine aynı şekilde bu sektörde hizmet vermekte olan poşet fabrikası https://baskiliposetimalat.com da baskılı poşet üretim konusunda oldukça deneyimlidir..

1 yorum:

  1. En kaliteli baskılı poşet en uygun poşet fiyatları ile ecoposet.com adresindedir. Baskılı poşet imalatı ecopack ambalaj.

    YanıtlaSil

Baskılı Poşet Nasıl Yapılır?

 Baskılı Poşet Nasıl Yapılır? Baskılı poşetler, birçok işletme için önemli bir pazarlama aracıdır. Özel tasarlanmış poşetler, markanızı tanı...